Banden en Wielen Centrum Limburg, de specialist in banden, wielen en sportvelgen in Venlo!

Autobanden en sportvelgen van banden en wielencentrum limburg in venlo

Autobanden, Velgen, Sportvelgen....Banden en Wielen Centrum Limburg in Venlo heeft alles!

Het is belangrijk dat alle vier de wielen van een auto correct zijn uitgelijnd. Verkeerd uitgelijnde wielen werken de natuurlijke beweging van de auto tegen. Hierdoor ontstaan stuurproblemen, vermoeidheid bij de bestuurder en vroegtijdige en onregelmatige bandenslijtage.

Wat is uitlijning?

In feite bestaat wieluitlijning uit het aanpassen van de hoek die de wielen van de auto maken ten opzichte van het wegdek en de auto. Elk wiel heeft een door de autofabrikant als ideaal bepaalde stand (wielvlucht, askanteling en toe/uitspoor). De meest voorkomende verschijnselen die erop wijzen dat een auto niet goed is uitgelijnd, zijn een ongelijkmatige of een extra snelle slijtage van de banden of het trekken van de auto naar één kant van de weg.

Als u zulke problemen opmerkt, is het waarschijnlijk dat uw wielen niet goed zijn uitgelijnd. In dit geval adviseert Banden en Wielen Centrum Limburg BV in Venlo om ons de uitlijning te laten controleren. Wij maken gebruik van moderne computersgestuurde uitlijnmachines. De beste manier van uitlijning is de uitlijning van alle vier de wielen. Voor deze methode van uitlijning plaatst de technicus een instrument op ieder wiel om de standen op te meten.

Vandaag de dag hebben veel auto's instelbare achterwielophanging, maar zelfs zonder die voorziening is het nuttig om naar de uitlijning achter te kijken, omdat afwijkingen met de uitlijning van de voorwielen kunnen worden gecompenseerd. Uitlijning van uitsluitend de voorwielen is eigenlijk overbodig geworden.

Like us banden en wielen

personen vinden dit leuk. Bekijk onze pagina.

Onze tweets @bandenwiel

Prijsvergelijk

Uw naam*
Ongeldige invoer

E-mail*
Ongeldige invoer

Prijs concurrent*
Ongeldige invoer

Informatie
Ongeldige invoer